2 P&O-adviseurs

Brandweer Brabant-Noord (BBN) is het brandweerkorps voor de 17 gemeenten in Noordoost Brabant. De organisatie omvat ruim 950 vrijwilligers en 250 beroepskrachten. Het korps maakt deel uit van de Veiligheidsregio Brabant-Noord waarin de 17 gemeenten in de regio samenwerken op het gebied van fysieke veiligheid.

 We zoeken 
2 P&O-adviseurs

 Standplaats ’s-Hertogenbosch

In voorkomende gevallen werk je op andere locaties in onze regio.

P&O
Het team bestaat uit een teamleider, P&O-adviseurs, personeels- en salarisadministrateurs en Arbo-coördinatoren en wordt bezet door 12 collega´s. Het team is verantwoordelijk voor de ontwikkeling, implementatie en uitvoering van het brede P&O-beleid binnen BBN.

Wat ga je doen?
Je adviseert, faciliteert en ondersteunt de sectorhoofden en teamleiders in de uitvoering van het perso­neelsbeleid en bij het oplossen van personele- en rechtspositionele vraagstukken. Je schrijft voorstellen en beleidsnota’s en levert een bijdrage aan de ontwikkeling van nieuwe regelingen. Daarnaast treed je op als adviseur in wervings- en selectieprocedures en informeer en adviseer je het management over de ontwikkelingen van het personeelsbeleid. Dit doe je zowel gevraagd als ongevraagd.

BBN is in ontwikkeling en dit betekent dat we stappen zetten naar een integrale manier van werken. Hoe dit er precies uit komt te zien is nog niet helder, maar vanuit je expertise snap je wel wat dit betekent en word je gevraagd hier een bijdrage aan te leveren.

Wat verwachten we van jou?
Je bent onafhankelijk en kunt goed werken in een veranderende omgeving. Je bent integer, overtuigend, communicatief vaardig, van nature gericht op samenwerking en beschikt over een pro-actieve houding. Je houdt van aanpakken, staat met beide benen op de grond en steekt je handen uit de mouwen. We zoeken een fijne collega die samen met het team een bijdrage levert aan de ontwikkeling van het team én de organisatie.

Je hebt een afgeronde opleiding HBO Personeel en Organisatie of gelijkwaardig en enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie bij een overheidsorganisatie. Daarnaast heb je gedegen kennis van de Car/Uwo.

Wat bieden we jou?

  • Wij zoeken per direct 2 P&O-adviseurs. Één adviseur voor 24 uur per week tot 1-9-2018 en één adviseur voor 36 uur per week (fulltime) tot 1-1-2019, waarbij de fulltime vacature mogelijk verlengd wordt;
  • Aangezien BBN in een veranderopgave zit krijg je geen aanstelling bij BBN, maar kom je via een payrollconstructie bij ons werken. Dit geldt niet voor kandidaten die reeds een vaste aanstelling hebben bij BBN;
  • De functie is gewaardeerd in functieschaal 10, met een maximumsalaris van € 4.162,- bruto (conform salaristabel 1 augustus 2017) per maand.

Nieuwsgierig geworden?
Met vragen over deze functie kun je contact opnemen met Petra Lazeroms, teamleider P&O a.i. via nummer 088-0208250 of per mail via p.lazeroms@brwbn.nl

Meer informatie over de procedure en arbeidsvoorwaardelijke aspecten kun je inwinnen bij de P&O adviseur, Manon Derks. Zij is bereikbaar onder nummer 088-0208370 of per mail via m.derks@brwbn.nl.

Procedure
De vacature is gelijktijdig in- en extern uitgezet, waarbij interne kandidaten voorrang hebben op externe kandidaten.

Wil je reageren?
Stuur uiterlijk op 31 december 2017 een sollicitatiebrief met motivatie en je CV. Reageren kan via www.werkeninnoordoostbrabant.nl Gesprekken vinden plaats op woensdag 10 januari 2018. Reserveer deze datum alvast in je agenda.

 

's-Hertogenbosch (Centraal)
Orthenseweg 2b
5212 XA 's-Hertogenbosch
088-0208208
Wij gebruiken cookies